Klubbmesterskapet 2013 Hamar

Årets Klubbmesterskap ble arrangert på Hamar 9 og 10 november i terrengene til HedOpp. Trening lørdag og klubbmesterskap søndag.

Under trening på lørdag gikk vi som på lavlandsprøve, noe som er fin trening for både to og firbeinte. Det er mye som skjer i en hundehjerne når den må forholde seg til mange mennesker og hunder, fløyting, roping og fugl i lufta. Spennende!

Mange hunder fant fugl, og det er fasan som gjelder. På HedOpp sine terrenger er det sprek fasan, som gjør oppgaven vanskelig for hundene. De kan både løpe på bakken og trykke veldig bra. Vi hadde lite vind og frost i bakken. Uansett, mange fornøyde førere fikk situasjoner på sine hunder.

Søndag morgen startet med en god frokost og trekning av partioppsett. Ute i terrenget ble det delt opp i UK og AK partier som gikk hver for seg fram til lunsj. Med mange gode hunder, ble det utdelt både røde, blå og gule sløyfer. Våre to dyktige dommere for dagen, Nina og Eli, hadde lagt en artig vri på å gi tilbakemelding etter hvert slipp. Både morsomt og en ny mulighet for fleip.

Med mange damer på tur, blir det mye prating, så også på årets klubbmesterskap. I alt 21 hunder lørdag og 19 hunder søndag, var det mange fører også. I tillegg var det med noen hjelpere. Årets yngste var Leo, 3 mnd. som var med bare for sosialisering.

Bålkos ved lunsjtider begge dager, med grilling av pølser gir ekstra energi. Det er noe eget med levende flammer, brente pølser og røyklukt i klærne.

Å gå i «pløgsla» to dager i strekk gir muskler i beina og stramme rumper. Vi fikk med oss noen kilo gjørme rundt skotøyet, og tok det med godt humør og mye latter. Mye gratis trening i den gjørma…

Tusen takk til vår sponsor Eukanuba og Kolsås Dyrehospital for flotte premier. Og til Nina, Eli og Tone som stilte opp som instruktør, kjentmenn og dommere. Og takk til alle Rypejenter som sørget for god stemning og et vellykket arrangement.

Skroll til toppen