Klubbmesterskap og trening okt 2010

12 Rypejenter med 13 hunder reiste til Bessheim for trening, klubbmesterskap og sosialt samvær. I år som i fjor var vi spente på føret, heldigvis slapp vi å vasse i snøfonner som sist, men hvite topper minnet om at en ny årstid banker på.

Premiefordeling AK
1. plass – Liv Bente Dervo og Chianti
2. plass – Margaret Portheim og Gaia
3. plass – Mona Solbrekken og Spike

Premiefordeling UK
1. plass – Astrid Henriksen og E-Maya
2. plass – Tone Øen og Elvis

Takk til ProfDog og Aptus som sponset med premier Smile

Fredag kveld var de fleste på plass. Noen hadde sneglet seg over Valdresflya i tåke, med snø i lufta og nullføre. Da var det ekstra godt å komme frem til hytter fulle av Rypejenter og glade hunder. Fornuftige som vi er ble det ikke så seint før vi fant køya, greit å få en god natt søvn før oppropet lørdag kl 09:00.

Lørdag delte vi oss i to grupper. Til sammen hadde vi to kull på vingene og tre enkeltfugl. At det ikke er mange ryper i fjellet kom ikke som noen overaskelse. Uansett er det hærlig å være ute i så flotte omgivelser, men både vi og hundene ønsker oss flere ryper i fjellet så vi håper bestanden tar seg opp fort.

Søndag var det meldt uggent vær, enstemmig avgjorde vi å bruke lørdagens resultater som tellende for klubbmesterskapet. Etter en svært velsmakende og koselig jegermiddag på Bessheim samlet vi oss i peisestua for premieutdeling. Trivelige og kunnskapsrike Ingunn Raastad som var med oss som dommer og instruktør fikk Rypejentenes fleecejakke og jaktdekken. Tusen takk for at du hadde anledning til å være med til fjells. ProfDog hadde også gitt et tøybur som Bente Svebak var så heldig å vinne etter loddtrekning blandt alle deltakerene. Etter premieutdeling gikk vi tilbake til hyttene og avsluttet kvelden med hyggelig prat og avslapping.

Søndag reiste noen hjem etter frokost, men de fleste trosset været og dro til fjells med Ingunn for å trene noen timer før slitne og fornøyde hunder hoppet inn i lune bilbur for retur hjem igjen.

Vi håper alle hadde en fin helg, og at vi sees igjen på neste aktivitet i regi av Rypejentene

Skroll til toppen