Østfold august 2012

Fredag 10 august var endelig her! Denne helgen hadde jeg og Sjocko gledet oss veldig til. Helt siden mars 2012, da rypejentene var i Lofsdalen, så hadde jeg planlagt en slik treningsweekend hos meg.

7 damer og 8 hunder ankom fredag kl 16. Da ble det kaffe og nystekt kringle rundt bålpanna i skogen nedenfor huset vårt. Vi hilste og ble litt kjent. Kl 17 dro vi på skytetrening hvor min mann var instruktør. Det ble flere timer med kuler og krutt! Dette var gøy og lærerikt!

Fredag kveld grillet vi deilig mat, og det ble litt vin og øl og juging og preking!!!!!! Og latter og moro! Flotte jenter dette her! Ingen av de som skulle overnatte, hadde jeg møtt før, så det var spennende. Men praten gikk lett, med felles interesser!

Ei sov i telt i hagen, 3 i kjelleren (4 på lørdag), og resten på 2 av barneromma. Alle hadde med seg litt mat og snacks hver seg, så vi hadde godterier, mat og drikke i overflod!

Hundene oppførte seg eksemplarisk, og nå i ettertid så sier naboene at de hadde ikke hørt noe leven i det hele tatt( jeg hadde levert nabovarsel…)

Lørdag dro vi til Thomas Hladik, Kennel Hardhausen kl 11, ca 1,4 mil å kjøre. Der trente vi dressur og fuglesituasjoner, grillet og hadde det gøy! Da ankom det noen flere jenter, så vi var tilsammen 12 damer og 14 hunder! Vi var der til ca kl 17.

Lørdag kveld spiste vi deilig hjortegryte som min mann hadde laget til oss!

Søndag var det opp til Thomas kl 11 igjen, og denne dagen jobbet vi bare med fuglesituasjoner. Det ble en dag fylt av latter, nesten tårer, masse god læring av både hunder og førere. Alle hadde vi noe å jobbe med, og det var gøy å se alle hundene i aksjon! Thomas er en flink instruktør, med respekt for både hund og eier!

Mange flinke hunder som fant fugl og tok stand, og noen småramp som gikk på oppdagelseferd på egenhånd!!!!!

En ekstra bonus var det at en kompis av Thomas var der og tok over 500 bilder av oss og hundene i aksjon! Vi får alle flotte bilder av hunder i stand og i ulike treningssituasjoner!

Vi tok farvel i 17 tiden, og vi var alle enige om at helgen hadde vært utrolig morsom og lærerik, for både 2- og 4 beinte!

Jeg inviterer gjerne til et slikt arrangement igjen!

MVH Linda Tjellaug

Skroll til toppen